MARSHMALLOW FONDANT
Aquesta ha sigut la meva primera experiencia amb el MarshMallow Fondant o "Fondant de nubes".
El dissabte 10 d´Octubre vaig asistir a un curs que Mariquilla, de Tartas para impresionar que va fer a Sant Just Desvern, Mary es una persona encantadora i que en sap un munt. Us aconsello que doneu un cop d´ull al seu blogg, com em va passar a mi, descobrireu un nou mon d´artistes del modelatge en sucre.
Marta, explica si és molt complicat o no, això de modelar "nubes" amb els dits?
ResponEliminaFa temps que estic indecís entre provar-ho i no provar-ho, però em temo una desgràcia majúscula a casa...
No ho es gens de complicat, aquestes nubes es desfan al microones amb sucre glass i treballant.la una mica queda com una plastilina, s´ha d´anar molt en compte al treure-les del microones perque les cremades son com les del caramel, si t´interessa fer algún curset, la Mary de "la manchega loca" es fantastica
ResponEliminaHe llegit també que això és enganxifós per morir-se... i que millor utilitzar guants. No es descarta fer-ne proves per a aquest Nadal :-D
ResponEliminaGràcies per la resposta!
Només al principi perque despres hi has d´anar afengint sucre fins que no enganxi, de fet es com amasar el pà que s´hi va afagint farina fins que la masa no se t´enganxa als dits.
ResponEliminaEn prenc nota... perquè avui ja he comprat una bossa de nubes!!!
ResponEliminaQue et vagi molt be
ResponElimina