HEM37 _ APERITIUS.

DIP de FORMATGE amb CRUDITES.
Els "DIP", son una mena de cremes.. (Guacamole, tapenade, humus) ..que se serveixen com aperitiu, acompanyat de torradetes, de nachos o de crudites com aquest cas...
Als meus fills els agrada sucar.hi patates xips i l´elaboració es molt, molt i molt simple



*Una capsa gran de formatge Philadelphia.
*Una ampolla de crema de llet (200ml)

*Poseu les porcions del formatge i la crema de llet en el vas del turmix i tritureu, deixeu reposar unes hores a la nevera de manera que la crema deixi de ser tan liquida i agafi cos.

*Podeu afegir.hi herbes fresques ben picades.., "ciboulette", anet, alfàbrega, les que us agradin mes i també podeu fer servir un formatge de gust mes fort. El Philadelphia es perfecte si el formatge no us agrada gaire perquè es molt light, però si preferiu sabors mes marcats, proveu amb gorgonzola o amb crema de roquefort.

PALMERES de PASTA de FULL amb PESTO.



Prepareu una salsa Pesto tradicional;
*Formatge parmesà rallat (jo el ratllo amb la Thermomix però si prepareu el pesto amb el Turmix, segurament que on compreu el formatge us el poden ratllar).
*50 de pinyons.
*Dos alls.
*Alfàbrega... ( En grans superfícies n´hi sol haver en paquets o en sobres en la zona de les verdures)
*Un punt de sal
*Oli verge d´oliva.

*Tritureu els pinyons, els alls i l´alfàbrega i desprès afegiu.hi el parmesà... (No us he apuntat canti tat perquè es un formatge de gust marcat i m´estimo mes dir-vos que ho aneu tastant fins que hi trobeu el punt) ...Llavor aneu.hi tirant l´oli com si fos una maionesa.

*Per aquesta recepte jo us aconsello que quedi bastant compacte sense massa oli perquè amb la calor del forn no us quedi la safata negada d´oli, en canvi la salsa mes liquida es perfecte per amanir una "caprese" (tomàquets "cherry", mozzarella fresca esmicolada i pesto en lloc de vinagreta)...

*A lo que anàvem... esteneu una fulla de la pasta de full i l´unteu amb la salsa, enrotlleu per tots dos extrems fins arribar al centre, aneu tallant en porcions d´un dit de gruix i poseu.les en una safata i aquesta en el forn preescalfat, gratineu i quan estigui daurat d´un canto, doneu-els.hi la volta perquè es facin de l´altre cantó.

Comentaris

Entrades populars