TEMPS DE BIKINI I AMANIDES
HE REFLEXIONAT, HE PRES UNA DECISIÓ, HE RENOVAT I HE TORNAT...
Serà el mig segle.?
AMANIDA DE CIGRONS AMB CONFIT D´ANEC I
VINAGRETA DE MOSTASSA A L´ANTIGA
Una cuixa d´anec en confit
250g de cigrons cuits
Una ceba vermella de mida gran, tallada ben petita
PER A LA VINAGRETA
Oli d´oliva verge
Acetato de Mòdena
Mostassa a l´Antiga
Sal i Pebre.
Prepareu la vinagreta
Barregeu els cigrons i la ceba
Amaniu amb una part de la vinagreta i deixeu reposar.
Mentrestant poseu la cuixa al forn, en algun recipient amb reixeta, de manera que en escalfar.se, el greix del confit anirà dipositant.se en la part baixa.
Deixeu que s´atemperi fora del forn i desfileu o talleu.la i afegiu.la als cigrons.
Serviu la resta de la vinagreta en un bol a part per si algú s´en vol servir mes.
És el teu aniversari???
ResponEliminaEl nou look és molt bonic, ens agrada molt, és molt estiuenc i refrescant!!
Petons bonica.
Dons si, aquest mes arrivo a la cincuentena.
ResponEliminame llevo la vinagreta!
ResponElimina