PARMIGIANA MELENZANE
LA MEVA COL.LABORACIO AL HEMC_46
DELÍCIES PER FESTES
La amfitriona es Mònica de: Tentaciones para todos.
Talleu ben fines i fregiu unes llesques d´alberginia en força oli fins que quedin cruixents
Melmelada de tomàquet, (hi dona un puntet de dolçor, exòtic i refrescant, però si no en teniu també es pot fer amb una salsa de tomàquet casolana)
Mozarela seca tallada a llesques
Formatge parmesà rallat.
Munteu com un "Mil fulles".
Sobre una llesca d´alberginia, poseu.hi una llesca de mozarela, una cullerada de melmelada de tomàquet y torneu a començar, una altra llesca d´alberginia, una altra de mozarela, la melmelada de tomàquet i acabeu amb una ultima de mozarela.
Escampeu el parmesà rallat per sobre i gratineu uns minuts.
... Y per mi. no n´hi ha.?....
¡un aplauzo para la cocinera! :)
ResponElimina