PESOLS FRESCOS
Arriba la primavera i el temps dels pèsols frescos, una autentica, petita delícia de la que podem disfrutar uns pocs mesos a l´any.
2 k de pèsols frescos
3 cebes tendres
2 pastanagues
200g de bacó a tacs
100g de mantega
2 cabdells d´enciam
1 cullerada de sopa de sucre
sal i pebre negre
una branca de farigola
Traieu la mantega de la nevera
Desgraneu els pèsols i netegeu i talleu les cebes tendres, peleu i talleu les pastanagues a rodanxes i desfeu les fulles dels cabdells i netegeu.les
Fregiu el bacó en una cassola amb una mica d´oli i quan estigui ben ros, afegiu.hi els pèsols, la ceba tendre, la pastanaga i les fulles dels cabdells, sal i pebre i una mica de sucre, reparteix a sobre la mantega tallada a daus i remena amb compte de no aixafar els pèsols però que tota la verdura quedi ben impregnada de mantega i afegiu la farigola,
Tapa la cassola i deixa coure durant uns vint minuts a foc mig.
La recepta es del llibre de Samantha Vallejo-Nágera, La cocina.
que rico! por acá recibimos el otoño y también agradecemos este tipo de platos!
ResponEliminaey, Marta, hace mucho que no posteas algo, espero que esté todo bien y vuelvas pronto :)
ResponElimina