MATARÓ POTATOES II

BRAÇ D´HIVERN


EL PURÉ
500g de patates
200ml e crema de llet
un raig d´oli d´oliva
sal i pebre

EL FARCIT
Una ceba grossa
300g de bacó tallat petit
500g de carn picada de tocino
sal i pebre

LA BEIXAMEL
1litre de llet
una nou de mantega
60g de farina
un rovell d´ou
sal i nou moscada

Feu un puré espès amb la vostre recepta acostumada o amb aquesta,
mentre es refreden les patates prepareu el farcit, sofregiu la ceba, quan estigui una mica tova afegiu.hi el bacó i després d´uns minuts la carn picada i deixeu.ho enrossir tot junt, rectifiqueu de sal i pebre i quan estigui al vostre gust traieu i reserveu.
Un cop enllestit el purè escampeu les patates per sobre d´un paper vegetal, cobriu.ho amb el farcit, enrotlleu i cobriu el braç amb beixamel, el formatge ratllat per sobre i poseu a gratinar fins que s´hagi enrossit al vostre gust.

A la meva família, la beixamel s´ha fet sempre en fred, en un cassó s´hi posa la llet, la mantega, la farina i el rovell d´ou, sal i pebre, es posa al foc i es va remenant fins que espesa, es molt important no deixar de remenar, d´altre manera es farien grumolls, uns moments abans de tancar el foc, tasteu i rectifiqueu de sal i pebre.

Comentaris

  1. També saps cuinar, es genial !!!. Jo soc nula en el tema de la cuina. Miraré les coses que fas i potser m'animo a fer algu que sigui fàcil. Petons.

    ResponElimina
  2. Madre mía Marta, qué pinta tiene todo!! Hacía mucho que no pasaba por aquí. La nueva cabecera es muy bonita también. Qué es la foto de la izquierda? Es una composición que parece una flor? o es una flor?
    Maravilloso todo!!
    un abrazo

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars