LLOM DE VEDELLA D´ANGUS AL FORN AMB PURÉ DE PATATA RÚSTIC


Es diu que l´angus es la segona millor carn del món, ja sabeu que la primera sens dubte es la Wagyu o de Kobe, al Japó a les vedelles els hi fan massatges i s´els hi dona cervesa.
La raça black angus provee d´Aberdeen, Escòcia i es va començar a criar als Estats units a partir de 1878, son vedelles que viuen en llibertat durant els primers anys de vida i que despres s´alimentats amb cereals.
La seva carn es tendra i delicada i val la pena, si mes no, tastar.la

;

Un tros de llom de vedella Angus d´uns 1500g
Mostassa antiga
unes nous de mantega
Julivert picat, sal i pebre negre

Saleu i empebreu be la carn, unteu.la be de mostassa,
Fregiu la carn a foc molt viu per sellar els poros de la carn i poseu.la en una safata que pugui anar al forn,
Desglaceu la paella amb una mica de cognac i tireu.ho per sobre la carn, escampeu.hi julivert picat i unes nous de mantega.
Deixeu.la coure a 180º durant vint-i-cinc o trenta minuts, sempre dic que els forns van diferent i que tot.hom coneix com funciona el seu.

Comentaris

  1. la mayor parte de la carne que exportamos por acá es la angus. no soy muy de carnes pero tu plato está para pasarle el pancito, jeje

    pd: ¿se puede evitar la palabra de verificación? es medio incómoda para dejar el mensaje... la segunda palabrita casi nunca la entiendo y tengo que ponerla varias veces :o(

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars