HOT TUNA

TONYINA FRESCA AMB CEBA CARAMEL·LITZADA I FORMATGE DE CABRA


Tonyina fresca
1k de ceba tallada a juliana,
quatre cullerades de sucre de canya,
mig got d´acetato de Modena,
cinc filets d´anxova en oli
un grapat d´olives negres d´Aragó,
rulo de formatge de cabra.
50g mantega,

Poseu la ceba en un recipient amb mantega i deixeu.ho coure fins que estigui transparent, poseu.hi  sal i pebre, afegiu.hi el sucre de canya i doneu.li un parell de remenades fins que us sembli que s´ha desfet el sucre, tireu.hi l´acetato i abaixeu el foc deixant reduir, despres d´uns minuts poseu.hi els filets d´anxova i les olives i deixeu.ho coure lentament, remenant de tant en tant.
Mentrestant, selleu la tonyina en una paella amb oli, o si ho preferiu feu.la a la planxa, això si que quedi crua per dintre, poseu els talls en una safata que pugui anar al forn i cobriu.los amb una rodanxa de rulo de formatge de cabra, gratineu fins que el formatge quedi daurat.
 Tasteu la ceba, rectifiqueu de sal si cal, i serviu.la acompanyant la tonyina.

Parlar de tonyina sempre hem porta records de joventut.



Comentaris

  1. ¡que buena combinación de sabores! ¡se me hace agua la boca!

    PD: ¿se puede quitar la verificación de palabras? porque ya van dos veces que lo puse mal... y a veces te escribo un comentario le doy enter y me voy creyendo que quedó, porque me olvido de la verificación. ¡Saludos!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars