TARTELETES DE CEBA CARAMELITZADA AMB FORMATGE DE CABRA
Desprès d´una Setmana Santa passada per aigua, ja estem a la Pasqua, els cels nomes son mes clars de nubols a estones, però si que semblen mes nets, l´aire es mes fresc i a casa encara disfrutem d´un foc al capvespre, ....i dels amics que ens visiten
Un paquet de tartaletes
700g de ceba tallada a quarts
70g de mantega
30g d´olid´oliva verge extra
una cullaradeta de sal
30g de caramel liquid
un pessic de pebre.
unes rodanxes de formatge de cabra
Posa la ceba en el got de la Thermomix i talla la ceba 4 segons a velocitat 5.
Baixa amb l´espatula tot el que t´hagi quedat en les parets del got.
Afegeix la mantega i l´oli i programa 30 minuts, temperatura Varoma, gir a l¨esquerra, velocitat cullera.
Afegeix la sal, el caramel líquid i el pebre i programa 3 minuts, 100º. velocitat 1.
Farceix les tartaletes amb la ceba i poseu un tros de formatge de cabra a sobre.
Gratineu uns minuts fins que el formatge s´hagi fos.
Del llibre "Simplemente espectacular" de Thermomix
mirá vos, nunca caramelicé la cebolla con caramelo, sino que la dejo muuuucho tiempo en la sartén, para que larguen sus propios jugos y se hagan solitas (salvo una pizca de sal). habrá que probar con el caramelo.
ResponElimina¡espero vuelvas pronto, marta! y sí, me llegan tus respuestas :)