REDIRIGINT

El Senyor Nirvana que te el do de veure algunes coses molt mes clares que jo, somniava tardes fredes vora el foc i d´alltres mes càlides amb un llibre, sota l´ombre d´un arbre de jardí,
A mi m´esgarrifaba el lent pas de les hores en un poble petit, potser massa tranquil i tot, però m´equivocaba, i malgrat no hi passem tot el temps que voldríem, hi desconectem i carreguem les piles per a una nova setmana a la ciutat, plena de brogit, de sorolls i, perquè no dir.ho, d´stress.

Això m´ha fet venir ganes de reprendre i donar un aire diferent a aquest blog,
Ben trobats de nou.


SANT JORDI CULINARI


Admeto que vaig ser una de les moltes que va descobrir Julia Child a traves de la pel.licula Julie & Julia i que em va captivar la interpretació de Meryl Streep i la de la bloguera Amy Adams.
Moments com el de prendre la decisió de crear el teu propi blog, desprès d´haver.te passejat per la xarxa i haver.ne vist d´extraordinaris, creatius tant en les receptes com en el text o en les il.lustracions, descobrir les primeres visites i els primers comentaris, i no poder evitar moments de desanim, o de mandra, de "demà m´hi poso" o "perque m´haure ficat en tot això"....
Des de llavors que buscava aquest llibre, m´el han regalat i no m´ha decebut, una guia de cuina francesa per a tots nivells.

Comentaris

Entrades populars