BOMBÓ DE FOIE MI CUIT AMB CHUTNEY DE FIGUES I REDUCCIÓ DE PEDRO XIMÉNES
HEM_ 47 GELATINES
150g Foie mi cuit
100ml de crema de llet
Sal i pebre
Dues fulles de gelatina
Poseu les fulles de gelatina en un bol amb aigua fins que s´hidratin
Tritureu el foie amb la crema de llet, passeu.ho en un recipient que pugui anar al foc i escalfeu.ho a foc baix, afegiu.hi les fulles de gelatina ben escorregudes i remeneu fins que es desfacin.
Poseu la crema en motllos de bombó ó en el recipient del que vulgueu que agafi la forma, deixeu reposar durant un parell d´hores a la nevera, fins que cualli.
PER EL CHUTNEY DE FIGUES (THERMOMIX)
500g de figues
Una poma
6 prunes seques
Una ceba mitjana
500g de figues
Una poma
6 prunes seques
Una ceba mitjana
100g de vinagre blanc
Mitja cullerada de cafè de gingebre en pols
Mitja cullerada de cafè de nou moscada
200g de sucre moreno
Sal
Netegeu i talleu la cua de les figues
Peleu la poma, trèieu el cor i talleu.la a daus petits
Buideu les prunes dels pinyols (si en tenen)
Poseu la ceba en el got de la Thermomix i tritureu uns segons a velocitat 4 (segons com vulgueu de fina la ceba)
Afegiu.hi el vinagre i escalfeu durant 4 minuts, temperatura Varoma, velocitat cullera.
Tireu.hi la resta d´ingredients i saleu, programeu 40 minuts, temperatura 100 i velocitat cullera
Mitja cullerada de cafè de gingebre en pols
Mitja cullerada de cafè de nou moscada
200g de sucre moreno
Sal
Netegeu i talleu la cua de les figues
Peleu la poma, trèieu el cor i talleu.la a daus petits
Buideu les prunes dels pinyols (si en tenen)
Poseu la ceba en el got de la Thermomix i tritureu uns segons a velocitat 4 (segons com vulgueu de fina la ceba)
Afegiu.hi el vinagre i escalfeu durant 4 minuts, temperatura Varoma, velocitat cullera.
Tireu.hi la resta d´ingredients i saleu, programeu 40 minuts, temperatura 100 i velocitat cullera
Una recepta espectacular Marta! ens has robat el cor!
ResponEliminaI a mes, fácil. Molt agraida.
ResponEliminaHola Marta
ResponElimina¡me encanta la receta! Muy apetitosa y con una presentación impecable.
Muchísimas gracias por la aportación.
Besitos
Ohhhh! Rico, rico, si señor.
ResponEliminaGracias a ti Eva, por tu tiempo i dedicación.
ResponEliminaHola Marta,tien un aspecto delicioso.
ResponEliminaA mi me gusta mucho utilizar las reducciones con Pedro Ximnenez.
Una abrazada.
¡qué pinta que tiene, Marta! Se ve espectacular! :o)
ResponEliminaDonç és una aportació fantàstica.
ResponEliminaM'encanta.
Salut!