MIL FULLS DE BLINIS AMB SALMÓ MARINAT, OU POCHÉ I TÒFONA
Per els blinis;
2 ous
Un pessic de sal
100g de farina
5g de llevadura (tipus royal)
1dl de llet.
Poseu tot en el got del turmix i barregeu,
Deixeu.ho reposar uns 30 minuts a la nevera i quan ho hageu de fer servir, unteu una paella amb mantega, poseu.la al foc i quan estigui ben calenta, tireu.hi un cullerot d´aquesta barreja cobrint el fons, segons si els preferiu finets com una crep o mes gruixuts, deixeu coure fins que veieu que es desenganxa per els cantons i llavors doneu.els-hi la volta.
Aquest jo els he retallat amb un motllo, però els podeu fer tant grans com vulgueu.
Per els ous poché;
Poseu aigua amb sal a bullir i quan estigui a màxima potencia trenqueu l´esclovia i tireu.hi els ous fins que la clara es torni blanca, (uns 4 minuts)
Minimalista! :)
ResponEliminaA Berlín ens en vam fer un tip de menjar blinis, però t'assegurem que cap n'hi un tenia una pinta tan suculenta com la teva creació. Ets fantàstica!!
ResponElimina