VARIACIÓ de NASI GORENG amb POLLASTRE i GAMBES
Es el meu primer HEMC, espero que no el últim.
L´Amfitriona es la Núria de CocinArte que ha triat la com a tema la cuina asiàtica i oriental.
* Pollastre tallat a tiretes. (en aquest cas, una petxuga per cap)
* Verdura al gust. (un carabassó, un pebrot vermell, una albergínia, un grapat de mongetes tendres, ceba tendre, xampinyons)
*Dotze llagostins.
*Oli de girasol.
*1/2dl de Salsa de soja.
*Una cullerada de cafè de sucre
*Arròs bullit per acompanyar.
L´Amfitriona es la Núria de CocinArte que ha triat la com a tema la cuina asiàtica i oriental.
* Pollastre tallat a tiretes. (en aquest cas, una petxuga per cap)
* Verdura al gust. (un carabassó, un pebrot vermell, una albergínia, un grapat de mongetes tendres, ceba tendre, xampinyons)
*Dotze llagostins.
*Oli de girasol.
*1/2dl de Salsa de soja.
*Una cullerada de cafè de sucre
*Arròs bullit per acompanyar.
- Talleu el pollastre .. ( si no t´ho ha pogut fer la gallinaire ) .. i les verdures a tires bastant uniformes.
- En un Wok ó cassola de ferro colat, amb una mica d´oli de girasol poseu el pollastre salpebrat, a daurar, desprès afegiu. hi les verdures, fins que estiguin tendres i llavors poseu.hi els llagostins i remeneu, mentrestant prepareu en un bol, la barreja de salsa de soja amb el sucre, que tirareu per sobre tot seguit i deixeu coure uns minuts mes.
- Serviu acompanyat d´un bol amb l´arròs bullit i d´uns palillos xinesos per als mes traçuts.
Hola.
ResponEliminaPues sí que ha de quedar rica esa mezcla de pollo, gambas y verduras a la que es tan aficionada la cocina asiática.
Y, claro, luego su arrocito. Lo que no nos sale bien es lo de los palillos; y mira que lo intentamos, pero nada.
Saludos y buen provecho.
Felicitats per participar en el Hemc!! Espero que no sigui l'última vegada. La recepta boníssima i senzilla de preparar.
ResponElimina