SUPERCOPA ....I CLUB
Diu l´historia que durant una timba que es va allargar mes de vint-i-quatre hores, John Montagu, IV conte de Sandvitx, va demanar una mica de carn entre dues llesques de pa per apaivagar la gana.
I que es va acostumar a menjar d´aquesta manera perquè així, no li calia deixar les taules de joc.
A aquest petit piscolabis se´l va acabar anomenant com ell.
A casa meva, sandvitxos i joc també van agafadets de la mà.
Nits de emoció, passió, crits, ... i futbol.
Per cada un dels Sandvitxos;
Tres llesques de pa francés torrat,
unes fulles de rúcula,
dos filets depetxuga de pollastre que haureu cuit a la planxa,
unes fulles de rúcula,
dos filets depetxuga de pollastre que haureu cuit a la planxa,
tres trossos de formatge brie,
unes tires de bacó ben cruixents,
un parell de llesques de pernil dolç
tomàquet en rodanxes finetes,
un parell de llesques de pernil dolç
tomàquet en rodanxes finetes,
maionesa, (casolana o de pot , com mes us agradi),
una cullerada de mostassa de Dijon (opcional, pot ser que preferiu la maionesa sola),
un ou,
unes rodanxes de xoriço
Prepareu la petxuga i el bacó.
Deixateu l´ou i barregeu.hi el xoriço esparracat, feu una truita.
Poseu la maionesa en un bol i barregeu amb la mostassa.
Deixateu l´ou i barregeu.hi el xoriço esparracat, feu una truita.
Poseu la maionesa en un bol i barregeu amb la mostassa.
Torreu les llesques de pa i munteu el sandvitx;
unteu una cullerada de maionesa, sobre la cara interior de la primera torrada,
unteu una cullerada de maionesa, sobre la cara interior de la primera torrada,
poseu.hi les fulles de rúcula (si no us agrada, podeu substituir.la per enciam),
a sobre els filets de pollastre i a sobre el formatge brie.
Una altre llesca de pà torrat i untat de maionesa per tots dos costats,
a sobre d´aquesta llesca, el pernil dolç,
la truita que retallareu a la mida del pà,
les rodanxes de tomàquet
i per acabar l´ultima llesca de pà, untada també de maionesa per la cara interior.
a sobre els filets de pollastre i a sobre el formatge brie.
Una altre llesca de pà torrat i untat de maionesa per tots dos costats,
a sobre d´aquesta llesca, el pernil dolç,
la truita que retallareu a la mida del pà,
les rodanxes de tomàquet
i per acabar l´ultima llesca de pà, untada també de maionesa per la cara interior.
Ho podeu acompayar amb patates fregides, o amb una amanida.
...o amb les dues coses.
...o amb les dues coses.
Inspiració, Samantha Vallejo-Najera
super sandwich! quiero un mordisco!
ResponElimina