LLOBARRO DONOSTI



Dos llobarros,
Alls laminats
Un bitxo
un raig de vinagre de xeres
Julivert trinxat

Per quatre persones dos llobarros grossets, que el peixater o peixatera  us els obri i us els deixi en quatre lloms.
Prescalfeu el forn amb el grill.
En una paella, amb un raig d´oli, saltegeu els alls, no els deixeu enrossir massa perquè no quedin amargants,
Afegiu.hi el bitxo tallat, deixeu-ho un moment, tireu.hi el vinagre i deixeu.lo evaporar, traieu-ho del foc i reserveu.
Unteu una safata que pugui anar al forn amb una mica d´oli i poseu.hi els lloms amb la pell cap avall, saleu.los i empebreu.los i poseu.los al forn, no els hi deixeu gaire temps perquè no es ressequin.
Munteu el plat treien la pell del llom, (no importa que us quedi esmicolat), tireu.hi per sobre l´oli amb els alls, el bitxo i la reducció de vinagre, escampeu-hi  julivert picat i serviu.

Comentaris

  1. ¡que lindo! le cambiaste la cara al blog, ¡está mucho más bonito!

    ResponElimina
  2. No entiendo el catalán pero poco que me esmere puedo saborear tus maravillosos platos, que además se comen con la vista.... bufffff pero que rico y apetitoso tiene que estar todo!!!

    ResponElimina
  3. No me había dado cuenta del traductor. Los platos sencillos son a veces los más deliciosos... estoy pasando saliba jaja!! qué le voy a hacer.. si es que me gusta todo!!

    Ahora voy a por la crema de coliflor... que me encanta, la coliflor digo, y jamás la comí en crema!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars