GELAT DE FORMATGE DE CABRA AMB COULIS DE CIRERES
150g de formatge de rulo de cabra,
200g. de nata per cuinar (també podeu posar la meitat de nata i la meitat de llet, us quedarà mes lleuger),
100g de sucre llustre
3 rovells d´ou.
Esmicoleu el formatge en un casso o en un bol que pugui anar al foc, desfeu.lo a foc lent i bateu i aneu. hi incorporant la crema de llet, quan estigui ben barrejat afegiu.hi el sucre llustre i després els tres rovells, bateu.ho enèrgicament, deixeu.ho reposar, que perdi una mica d´escalfor i poseu.ho a la geladora (si en teniu), o directament al congelador, però de tant en tant l´haureu d´anar remenant perque es mantingui en una textura cremosa.
PER EL COULIS DE CIRERES
125 g de cireres a les que haureu tret el pinyol,
3 cullerades de sucre,
15o ml d´aigua.
Poseu.ho tot en un casso o un bol que pugui anar al foc,
a foc molt baix, deixeu.ho reduir a la meitat i paseu.ho per la turmix.
¡¡¡ te molt bona pinta !!!
ResponEliminauna abraçada, pepita
¿¿¿de queso de cabra??? No me imagino su sabor pero sí que debe de ser muuuuuy rico :)
ResponElimina